Тази рецепта коментираха

Анонимен
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Ох, момичета, тези гърнеца ми ги подариха и наистина е много ефектно и вкусно! Може би, че крем карамела е в гърненца и с повечко вода в тавата, а пък и стените на гърненцата по-бавно се нагряват.
22.04.2018 21:22
marcheva14
marcheva14
Весе, перфектно изглежда и то точно заради тези гърненеца, много ме впечатлиха веднага. Къде да ги търся сега пък гърненцата, нямам такива, а и да съм имала съм ги изхвърлила.
Браво!!
Поздрав!
22.04.2018 19:57
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Аз увеличих от 170 до 200, след което отново намалих градусите. Може би по ясно трябваше да обясня.
22.04.2018 16:17
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Весе, много апетитно и красиво изглежда. Направо ме изкушава да спретна и аз сега но нямам такива гърненца. Много зависи и в какво е крем карамела, моята фурна и на 150 градуса завира водата. Затова всеки трябва да го приготвя според фурната си. :)
22.04.2018 18:33
1
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Да,аз и на 150 градуса да пека пак ми завира водата и става на шупли и направо съм се отчаял.Затова като прочетох 200 градуса и се озадачих.Може фурната ми да не е наред,незнам.
22.04.2018 16:26
Веселина Константинова
Веселина Константинова
До 200 градуса - зависи каква е фурната. Ако е необходимо, градусите се намалят, за да не заври водата.
22.04.2018 16:16
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
На 200 градуса не е ли много да се пече крем карамел?
22.04.2018 16:13