Начин на приготвяне
Почистете лука и чушките. Нарежете лука на дребно, а чушките - на тънки лентички.
Обезкостете пилешкото бутче и нарежете месото на малки парченца.
Загрейте олиото в тиган на котлона на умерена температура. Запържете лука за около 3 мин и добавете чушките. Пържете около 10 мин, докато омекнат чушките.
Добавете подправките и хубаво разбъркайте.
Добавете боба и пилешките късчета. Гответе още около 5 мин. Загрейте едната от тортилите на сух тиган, поръсете с настърган кашкавал и сложете от плънката.
Сгънете навътре двете срещуположни страни на тортилата и навийте на руло.
Запечете буритото на грил тиган до златисто.
Буритото Чимичанга с пилешко месо е готово.