Канелони с Пиле и Броколи

08/07/2018
Станислава Вълкова
отСтанислава ВълковаПомощник Готвач1381851821
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 351
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото и нарязано броколи и пилешкото месо се смилат на не много ситно в блендер, добавят се подправки: сол, черен пипер, кимион, нарязан на ситно зелен лук, червен пипер, яйце, супена лъжица растително масло. Всичко добре се смесва.

Добавя се и сиренето. С тази смес се пълнят канелоните и се слагат в широк нисък съд за готвене на фурна.

Доматите се измиват, нарязват на кубчета, поставят се в малка тенджера.

Добавете няколко смачкани скилидки чесън, една супена лъжица доматено пюре, сметана и две и половина чаши вряща вода. сол и черен пипер и чаена лъжичка захар, една чаена лъжичка риган, една чаена лъжичка червен пипер.

Оставете всичко да ври в продължение на две минути и изсипете върху канелоните.

Пекат се във фурна на 200 градуса за 30 минути. Малко преди готовност поръсете с настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар