Начин на приготвяне
В тенджера сипваме вода, подсоляваме я и я слагаме на котлона, а щом заври, добавяме спагетите. Варим ги до готовност, като от време на време разбъркваме с вилицам за да не залепнат.
Щом са готови, ги изсипваме в гивгир и ги измиваме със студена вода.
В тиган нарязваме лука на кубчета, добавяме малко олио и го запържваме. Щом е готов, добавяме нарязания на дребно домат и пържим до сгъстяване, след което добавяме каймата и солта и разбъркваме хубаво.
Щом и каймата се изпържи, махаме запръжката от котлона и заливаме спагетите с нея. Нарязваме магданоза и разбъркваме хубаво.
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за спагети с доматен сос, спагети с кайма или тези спагети без месо.
Коментари