Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 190 градуса. Намазнете тава за печене, кипнете вода в тенджера и сварете канелоните. Междувременно задушете броколите за 3 минути.
Отцедете канелоните и пасирайте броколите. Сипете галетата в купа, добавете млякото и зехтина и разбъркайте.
Прибавете рикотата, броколите, индийското орехче, 4 с.л. от пармезана, сол и черен пипер. За да направите доматения сос, загрейте зехтина и изпържете лука и чесъна.
Добавете доматите, доматеното пюре, маслините, мащерката, сол и черен пипер. Кипнете за 2-3 минути, след което сипете в приготвената тава за печене.
Напълнете канелоните със сместа с броколите и ги наредете в тавата. Намажете г с малко зехтин и поръсете с оставащия пармезан и кедровите ядки. Запечете за 25-30 минути.