Сочно свинско с фикс и кафяви печурки

10/07/2018
"Много сполучлива и вкусна комбинация от свинско, бамя и печурки "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо486
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на малки късчета. Почисте лука от люспите.

Загрейте зехтина. Задушени лука за кратко. Добавете месото и гответе, като разбърквате, докато месото промени цвета си. Налейте бялото вино. Овкусете със зеленчукова подправка и черен пипер.

Оставете ястието на бавен огън, докато виното се поизпари. Добавете почистените и нарязани печурки. Добавете и бамята. Похлупете съда и гответе на тих огън до омекване на месото.

Разтворени фикса със сметаната. Изпиете течността към месото. Разбъркайте и отново похлупете съда.

Сложете ястието в загрята фурна. Запечете за около десетина минути.

Поднесете ястието, поръсена със свеж магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар