Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата в купа. Отделяме половината от тях настрани.
Към другите яйца добавяме изварата, киселото мляко, солта, брашното и бакпулвера. Разбъркваме.
Взимаме си тавичка за торти със валящо се дъно и намазваме навсякъде с малко майонеза. Поставяме две кори, като се стараем да постигнем формата на тавата.
Намазваме с малко майонеза, а след това и с 1-2 лъжици от плънката с киселото мляко.
Отгоре поставяме други две кори. Тях намазваме с яйце и натрошаваме малко сирене. Следват отново две кори.
Намазваме с малко майонеза, после с плънка, отгоре пак кори, яйце и сирене и така редуваме догоре, като завършваме с кори.
Намазваме с майонеза и с остър нож правим разрези на кръст до долу.
Печем първо на 200 градуса за 10 минути, а след това на 160 градуса до златисто.