Свинско джоланче по градинарски

27/07/2018
"Джоланът си е джолан, ама не е ли приготвен със свежи зеленчуци от градината, хич не ни го хвалете "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 672
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушено Свинско

Начин на приготвяне

Сварете джоланчето и го обезкостете. Прецедете бульона.

Почистете зеленчуците от люспи, семки и дръжки.

Загрейте зехтина и добавете ситно нарязания лук. Задушете го.

Добавете чесъна, зеления фасул и чушката.

Гответе, докато омекнат при непрекъснато бъркане.

Добавете парченцата домати.

Налейте бульона и заварете ястието.

След като зеленият фасул омекне, добавете джоланчето.

Овкусете със зеленчукова подправка, сол, черен пипер.

Гответе 10 минути.

Отстранете от огъня и добавете чубрицата и магданоза.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веселина Константинова
Пропуснала съм картофите - 3-4 бр., които се добавят при задушаването на зеленчуците.
0
0