gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Аламинути»Пилешки дробчета по правешки

Пилешки дробчета по правешки

Пилешки дробчета по правешки
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
30/07/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"А едно време какви вкусни пилешки дробчета по правешки имаше - по тази рецепта ги правеха"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките дробчета, измийте ги и ги подсушете.

Нарежете маслото на парченца и го сложете в тавичка за печене.

Запечете пилешките дробчета във фурна на 180 градуса до полуготовност.

Извадете дробчетата от фурната, добавете маринованите гъби и нарязаните на тънки пръчици кисели краставички. Върнете тавата във фурната и допечете още 7-8 минути.

Преди готовност поръсете с обилно настърган кашкавал, допечете до разтопяването му.

Овкусете със сол и черен пипер.

Поднесете с лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка: