Свински пържоли на скара с уникална марината

05/08/2018
"Вие само загрейте скарата - ние знаем как да мариноваме пържолите "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо82 529
  • Преглеждания за месеца1117
  • Преглеждания за седмицата113
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 3 бр. или 1 кг
  • олио - 60 - 70 мл
  • соев сос - 2 - 3 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • вино - 2 - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • черен пипер
  • кимион
  • подправка за барбекю
  • универсална подправка - вегета
  • лук - 1/2 глава
* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Всички съставки смесваме в съд. Разбиваме много добре с пасатор.

Пържолите трябва да са тънки - поливаме ги с маринатата и оставяме така да престоят за едно денонощие.

На другия ден включваме скарата и изчакваме да се загрее добре, след това вадим от марината и ги поставяме на скарата.

Печем пържолите и от двете страни до готовност.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар