Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински гърди в марината на скара

Свински гърди в марината на скара

Свински гърди в марината на скара
Снимка: Цветелина Тодорова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Апетитни и сочни - перфектните свински гърди на скара"

Необходими Продукти

  • ребра - 2 кг
  • соев сос - 1/2 ч.ч.
  • лимонов сок - 2 - 3 ч.л.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • бира - 1 ч.ч.
  • подправка - за барбекю
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребърца се измиват и се слагат в тавичка.

Със соевия сос, лимоновия сок, чесъна, олиото, бирата и подправката за барбекю се прави марината, като всичко се смесва в дълбок съд.

След това прибавяме нарязаните ребърца в съда и оставяме поне 30 мин да покиснат, за да поемат от марината.

След което ги вадим и ги слагаме на скарата, а може и във фурната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: