Пилешка Кълцаница

Пилешка Кълцаница1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешко бонфиле - 500 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките филенца измиваме добре и с помощта на остър нож ги нарязваме на много ситно. Солта е според всеки вкус.

Покриваме съда с найлоново фолио и прибираме в хладилник за около половин час. Вадим от хладилника и оформяме с ръце кюфтенца, с големина по избор.

Загряваме предварително скарата и при необходимост намазняваме.

След като е добре загрята поставяме кюфтетата и печем докато се зачервят много добре.

Печем и от двете страни.

Поднасяме с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

1
50
40
30
20
11
Дай твоята оценка: