Вкусни пастички за 15 минути

09/08/2018
Йоли
отЙолиПомощник Готвач9276481
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 272
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта и яйцата се разбиват на пяна много добре.

Добавят се останалите съставки, като те трябва да са пресяти.

Всичко се разбърква много добре с миксер до получаване на хомогенна смес.
Сипва се в тава или форма за торта и се изпича на предварително загрята на 220 градуса за около 7 минути или до суха клечка.

Инстантното кафе се разтваря в млякото и готовият пандишпанов блат се сиропира с него много добре.

Сухата сладкарска сметана се подготвя според указанията на опаковката, като обикновено това е 100 мл мляко, което се разбива с праха до готовност.

Намазва се пандишпановият блат и се изравнява.

Поръсва се с какао и се оставя за минимум 10 минути във фризер за сервиране на неочаквани гости или цяло денонощие в хладилник.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Йоли
Йоли
09.08.2018 20:04
Благодаря! Да ви е сладко :)
1
0
Яница Николова
Моля
0
0
Яница Николова
Супер!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв