Начин на приготвяне
Нарязваме пилето на три тънки филета и го овкусяваме със сол и черен пипер. След това, разбиваме яйцата и добавяме пармезана при тях, като разбъркваме за да се смесят добре, слагаме в брашното в един съд и започваме с панирането.
Овалваме филетата една по едно в брашното, след това през яйцата, и ги слагаме да се пържат в тигана с мазнина, който трябва да е загрял (на средна температура). Готвим ги, по около 3 мин от страна, след това ги изваждаме на хартия да се отцедят.
И сега идва ред на салатата, в голяма купа сложете руколата, нарежете репичките и чери доматите, както ви е кеф на вас, и ги прибавете към руколата, след това овкусете със сол, зехтин и оцет и разбъркайте добре.
Сервирайте и да ви е сладко моето панирано пиле с пармезанова коричка.
Вижте също как да си направите пиле с корнфлейкс или любимите пилешки хапки.