Начин на приготвяне
Картофите измийте, подсушете и завийте всеки във фолио за печене. Подредете ги в тава и сложете да се пекат на 220 градуса. След около 2 часа картофите ще са готови.
Кашкавалът и пармезанът настържете.
Когато картофите са готови, ги извадете и оставете да поизстинат. Развийте всеки картоф и го срежете по дължина на половина.
С лъжичка изгребете вътрешността на всеки картоф и сложете в дълбока купа. Намачкайте с вилица вътрешността на картофите. Добавете майонезата, половината кашкавал и пармезан, сол на вкус и разбъркайте добре.
Пожелание можете да сложите и други подправки.
Напълнете половинките от всеки картоф с плънката и подредете в голяма тава. Сложете във фурната и печете на 220 градуса 20-30 минути.
Извадете тавата и поръсете картофите с другата половина от настъргания кашкавал и пармезан и върнете във фурната за още 10 минутки.