Начин на приготвяне
Почистените картофи, гъби и моркови се нарязват. Пържолите се начукват на тънко, лукът се нарязва на полумесеци.
На дъното на дълбока тава от йенско стъкло се нареждат половината от резенчетата лук, пържолите се овалват в гъбената крем супа и се нареждат плътно една до друга.
Върху пържолите се поставят размесените картофи, моркови и гъби. Наръсват се с черен пипер и соев сос. На третия ред пак се подреждат останалата част от пържолите овялени с крем супа и се наръсват с подправки, долива се водата.
Когато сме готови и с последния ред месо със супена лъжица плътно намазваме майонезата, така че да покрие хубаво и плътно. Отгоре разпределяме и останалата част лук и завиваме със фолио за печене.
Ястието се пече 60 минути на 200 градуса. 10 минути преди да го извадим махаме фолиото за да придобие златиста коричка.