Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешко филе с майонеза и кашкавал

Пилешко филе с майонеза и кашкавал

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
7508k2k5
Пилешко филе с майонеза и кашкавал
Снимка: Сия Рибагина
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8
"С малко майонеза и щипка любов ще приготвите най-вкусните и сочни пилешки филенца"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 4 бр. пеперуда
  • сол
  • черен пипер
  • майонеза - 8 ч.л.
  • кашкавал - 160 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • бульон - 100 мл пилешки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете пилешките филета на две, сложете всяко парче между домакинско фолио и начукайте, колкото да ги изтъните леко.

Сложете зехтина в тава, поръсете всяко филе с черен пипер и сол.

Кашкавала настържете на ренде.

Сложете върху всяко филе по лъжичка майонеза и поръсете отгоре с кашкавал.

Сипете бульона и поставете в загрята фурна и изпечете месото за 25 мин.

Поднесете Пилешкото филе с майонеза и кашкавал със зелена салата.

Същата рецепта може да изпълните и с пилешки пържоли от бут.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: