Пилешки хапки със зеленчуци, мед и рукола

Ася ЗаевскаАся Заевска
Помощник Готвач
222
25
450
19/08/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо753
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе на хапки, които овкусете със сол и пипер.

В дълбок тиган сгорещете олиото. Оваляйте всяка от хапките в брашно и ги пуснете в тигана. Пържете до златисто, след което с помощта на решетъчна лъжица ги извадете.

В друг тиган отново сгорещете олио (3-4 с.л.) и запържете (за 10-на мин.) в него предварително измитите, почистени и нарязани на лентички чушки и моркови.

След като зеленчуците омекнат добавете, вече изпържените пилешки хапки, добре измитата рукола, меда и соевия сос.

Разбъркайте и оставете на котлона за максимум 5 мин.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар