Начин на приготвяне
Прехвърлете бисквитите и орехите в блендер и ги смелете.
След това ги изсипете в купа и направете кладенче в средата. В него изсипете олиото, шоколада и меда. Разбъркайте леко и добавете прясното мляко, яйцата и бакпулвера.
Бъркайте до получаване на хомогенна смес с гъстота на кексово тесто (при необходимост добавете още смлени бисквити или прясно мляко).
Вземете правоъгълна и силиконова кексова форма. Намажете я с олио и изсипете сместа в нея. Отгоре разпределете плодовия топинг и пъхнете във фурната.
Печем на 170 градуса за около 40 мин.
Още горещ, намажете сладкиша с мед и поръсете със смлени орехи. След като се охлади го извадете от формата.
Забележка: В този десерт не използваме брашно, а само бисквити :) Няма грешка ;)