Супа с чедър и бира

14/09/2018
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър1595
"Когато сте влюбени в това, което правите, не готвите просто супа с чедър, а приготвяте истинска храна за душата "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и чесъна, а главата целина на малки кубчета. Задушете зеленчуците в тенджера с малко мазнина и добавете пилешкия бульон. Овкусете с прясна мащерка, индийско орехче, кайенски пипер, дафинов лист, сол и черен пипер.

Изчакайте бульонът да изври и добавете брашното. Разбъркайте и налейте постепенно прясното мляко. Разбърквайте сместа непрекъснато, за да не се образуват бучки. Отново постепенно и при постоянно бъркане налейте бирата.

Настържете сиренето чедър и го добавете в сместа. Бъркайте докато се разтопи и свалете супата от котлона.

В друг тиган загрейте маслото и задушете червения лук. Разрежете багетата на две по дължина и я запечете в същия тиган.

Сервирайте супата като гарнирате с изпечения хляб и карамелизирания лук.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар