Спагети с веган млечен сос

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
411
38
33
5
15/09/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 049
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Бульончето се разтваря в 2 ч.ч. гореща вода.

Лукът и чесънът се запържват в сгорещено олио с щипка сол около 2 минути при постоянно разбъркване.

Добавят се бульонът, млякото и спагетите. Оставя се да заври и се намаля.

Разбърква се от време на време, за да не залепне. Готви се около 20 минути, докато сосът се сгъсти.

Ако течността намалее твърде много, се намаля малко котлонът и се добавя още мляко.

Когато е готово, се добавя още сол, ако е необходимо.

Сервира се веднага, поръсено с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар