Нисковъглехидратен шоколадов сладкиш с тиква

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
746
611
432
1
20/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 419
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шоколадов Сладкиш

Начин на приготвяне

Нарязвате на кубчета тиквата и я варите във вода за около 15-20 минути докато омекне. Когато е готова я отцеждате и мачкате на пюре.

В купа разбивате яйцата, след което добавяте около 400 г от сварената и намачкана тиква заедно с мед и бъркате отново с миксер.

В лененото брашно добавяте брашното от рожков, бакпулвера, ванилията и нарязаните на ситно орехи (лично аз не ги меля в чопър, защото обичам да се усещат).

Към течната смес добавяте малко по малко сухите съставки докато бъркате. Аз лично слагам бъркалките за тесто.

Получава се леко лепкава смес, която изсипвате в тава с хартия за печене и разпределяте равномерно.

Пече се на предварително загрята фурна на 200 градуса за 50-60 минути.

Комплект пош и форми за шприц 26 части в кутия
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Комплект пош и форми за шприц 26 части в кутия
30.00 лв.
Виж ››

Потопете се в света на сладкарството с този невероятен комплект от пош и форми за шприц, които ще ви помогнат да приготвите невероятни сладки изделия за близки и гости. Удобна кутия за съхранение и безброй варианти за декорация с комплекта от пош и форми за шприц.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар