Агнешко по градинарски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Агнешко по градинарски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
120 мин.
Порции
5-6

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг, на парчета
  • масло - 3 с.л.
  • лук - 3 с.л. нарязан ситно
  • домати - 2 броя, ситно нарязани
  • чушки - 1 чушка, нарязана зелена
  • зелен фасул - 200 г
  • грах - 150 г от консерва
  • тиквички - 1 брой, на кубчета
  • сол
  • черен пипер
  • копър
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути. Поръсете сол, черен пипер, добавете нарязаните домати, чушка, зеления фасул.

Захлупете съда и гответе на тих огън около 1 час. Щом месото омекне, прибавете граха и тиквичката. Оставете на огъня още 10-тина минути. Най-накрая поръсете с копър и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: