Начин на приготвяне
В чопър смелете бишкотите и орехите на брашно. Прехвърлете ги в купа. В друга купичка сложете кафето, захарта, есенцията и маскарпонето.
Разбъркайте до еднородна смес и изсипете при бишкотите. Омесете всичко до получаване на топка тесто.
Оформете бонбони с големината на орех. Шоколада разтопете на водна баня и го прехвърлете в чаена чаша. Пригответе си поднос с хартия за готвене.
С помощта на вилица потопете един бонбон и го извадете. Задръжте над чашата за да падне излишния шоколад. Поставете бонбона в подноса. Така процедирайте и с останалите бонбони.
С помощта на вилица разнесете останалия шоколад върху готовите шоколадови бонбони. Приберете в хладилник за 3-4 часа.