Най-вкусното руло Стефани

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
5k
2k
2k
7
22/11/2018
"Най-вкусното руло Стефани е онова, което ще си приготвите сами - ние може да ви дадем само рецептата "
Приготвяне50 мин.
Готвене60 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 592
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Няколко часа предварително омесете каймата и добавете подправките, яйцето, киселото мляко със содата, настърганите кашкавал и лук, галетата. Омесете каймата хубаво и я приберете в хладилника.

Междувременно сварете яйцата и моркова за плънка, изпечете и обелете червената чушка.

При готовност на каймата я разплескайте на правоъгълник върху свежо фолио за по-лесно оформяне. Срежете яйцата на половини и ги подредете по дължина на правоъгълника в долния край.

Нарежете краставичките, моркова и чушката на дълги пръчици и ги подредете също по дължина над яйцата. Завийте на руло с помощта на свежото фолио и стегнете като салам в краищата.

Приберете за кратко в хладилника, като междувременно обелете и нарежете картофите за гарнитурата.

Поставете готовото руло в подходяща за размера му тава и отстрани подредете обелените и нарязани картофи.

Поставете в загрята фурна на 200°C за да се запече за около 10 мин и след това намалете температурата на 180°C.

Печете до готовност рулото Стефани или около 40 - 50 мин. Към края на печенето извадете и поръсете с настърган кашкавал, върнете и допечете.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар