Начин на приготвяне
Слагате печената тиква в купа и намачквате добре с вилица.
Добавяте кокосовата захар заедно с кокосовото масло, меда, солта и подправките и разбърквате добре. Трябва да се получи течно оранжево тесто.
Изсипвате кокосовото брашно и бъркате, докато се поеме цялото.
Вече трябва да имате пухкаво и леко ронливо/късащо се тесто, което не лепне.
С ръце оформяте топчета с желаната големина и ги слагате в съд покрит с хартия за печене.
Сложете топчетата във фризера за около час.
Разтопете шоколада на водна баня.
Всяко топче овалвате хубаво в шоколад с помощта на 2 вилици и слагате върху хартия за печене.
Съхранявайте бонбоните в хладилник или фризер.