Пържено козе сирене с джинджифил

23/11/2018
Станислава Вълкова
отСтанислава ВълковаПомощник Готвач1381851821
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо86
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете кимиона с половин чаена лъжичка сол и джинджифила и поръсете върху парчетата козе сирене, оставете настрана за 20 минути.

Смесете брашно от леща в купа със содата и останалата част от солта.

Постепенно добавете водата, като разбърквате, до получаване на гладка смес.

Загрейте маслото в широк съд или тиган. Потопете парчетата козе сирене в сместа и изпържете в мазнина до златисто-кафяво.

*** За да приготвите брашно от леща използвайте блендер, за да смелите лещата (непрепечена) до състояние на фино брашно.

Смилайте зрънцата на малки порции, докато получите 1 чаена чаша фин прах – лещено брашно.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар