Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Студена марината за свинско на фурна

Студена марината за свинско на фурна

Студена марината за свинско на фурна
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
24/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
"Преди да включите фурната, не забравяйте да мариновате месото"

Необходими Продукти

  • сайдер - 2 ч.ч. ябълка
  • лимонова кора - от 1 бр.
  • лимонов сок - сока от 1
  • дижонска горчица - 2 ч.л.
  • кафява захар - 1 ч.л.
  • мащерка - 2 к.л. суха
  • зехтин - 1/4 ч.ч.
  • червен пипер - 2 к.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лимона с веро. Подсушете го. Настържете кората, а след това изстискайте сока от лимона.

Смесете всички съставки в голяма купа и разбъркайте добре.

Мариновайте месото, като го оставите в хладилника за една нощ.

Колкото повече престоява, толкова по-хубаво ще стане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: