Кладница с бира

25/11/2018
"Май открихме перфектното мезе за бира, само да отворим още една, за да сме сигурни "
Приготвяне12 мин.
Готвене22 мин.
Общо34 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 625
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте гъбите. Нарежете ги на големи парченца, а скилидките чесън направете на тънки филийки.

Загрейте маслото на тих огън и сложете в него чесъна. След минута-две добавете гъбите с малко сол и половината скълцан магданоз и увеличете огъня.

Гответе 10 минути или докато се редуцира по-голяма част от течността изпусната от гъбите Кладница.

Тогава налейте бирата и продължете готвенето още 8-10 минути.

Поръсете с останалия свеж магданоз и още сол, ако е необходимо.

Поднесете предястието гъби в масло топло.

Добър апетит!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар