Топло карпачо

27/11/2018
"Готови ли сте за малко висш пилотаж в кухнята - топло карпачо с козе сирене и ядки с уникален вкус "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо468
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, обелете и нарежете крушата на тънки филийки.

Запечатайте ги леко в тиган с малко масло. Извадете и подредете в чиния.

В сух тиган изпечете козето сирене от двете страни. Подредете го отгоре върху крушите.

Разтопете няколко лъжици сладко и залейте отгоре сиренето. Поръсете карпачото с изпечени ядки на тиган.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар