Хапки с бекон и козе сирене

26/11/2018
"Всички белези на първокласно мезе за вино - препоръчваме за ценители "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо169
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки по диагонала. Изпечете бекона от двете страни на тиган. Поставете го върху салфетка, за да поеме мазнината.

Върху филийките хляб натрошете малко сирене. Поставете бекона отгоре и полейте с малко зехтин. Сервирайте готовите хапки в кръгло плато в средата с чипс.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар