Зелен фасул с яйца и масло

26/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 430
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • боб - 500 г замразен зелен фасул
  • яйца - 5 бр.
  • сол
  • универсална подправка
  • масло - 70 г
  • чесън - 2 - 3 скилидки
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Размразете и подсушете зеления фасул. Загрейте маслото в дълбок тиган, прибавете ситно нарязания чесън. Запържете го за кратко.

Добавете фасула и гответе 10 минути, като го разбърквате от време на време. Овкусете със сол и универсална подправка.

Чукнете яйцата в купа и ги разбийте. Изсипете ги при фасула и разбъркайте. Гответе до готовност на бърканите яйца.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар