Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зелен фасул с яйца и магданоз

Зелен фасул с яйца и магданоз

Зелен фасул с яйца и магданоз
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 200 г
  • яйца - 2 бр. сварени
  • масло - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • лук
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват в подсолена вода и се обелват. Зеленият фасул се почиства и реже на две през средата.

Сварява се в подсолена вода и се отцежда добре. Сипва се в чиния и смесваме с нарязани кубчета от сварени яйца и ситно нарязан лук.

Поръсват се със сол и черен пипер. Маслото се запържва и с него се заливат фасулът и яйцата. Поднася се с нарязан пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: