Начин на приготвяне
Разбийте яйцата в купа и добавете прясното мляко. Смесете брашното с бакпулвера и добавете поетапно към яйчената смес. Разбийте сместа за палачинките добре с телена бъркалка, за да не остават бучки.
Нарежете плодовете на тънки филийки, а бисквитите - натрошете.
Загрейте бучка масло в тигана. Изсипете малко количество от сместта в тигана. Докато първата страна на палачинката се изпича, натрошете отгоре бисквитка Орео. Обърнете и изпечете и другата страна. Гарнирайте следващата палачинка с парченца плодове. Комбинирайте съставките по свой вкус.
За крема смесете сиренето маскарпоне със сока от половин лимон и добавете пудрата захар. Разбъркайте.
Сервирайте американските палачинки като гарнирате с крема от маскарпоне и гарнирате с бисквитени трохи или парченца плодове.