Начин на приготвяне
Разбиваме сладкарската сметана, към нея добавяме пудрата захар и крема сиренето. Разбиваме до получаване на еднородна смес.
Започваме да сглобяваме тортата във форма за печене с падащо дъно - първи ред бели обикновени бисквити, като всяка бисквита потопяваме в мляко, слагаме ред крем.
Следващият ред е с бисквити Орео, които също потапяме в мляко, отново ред крем, нарязваме банана на колелца, подреждаме го, върху него отново ред напоени бели бисквити, завършваме с крем.
Оставяме тортата за няколко часа да стегне в хладилник.
След това разтопяваме течен шоколад, заливаме тортата, поръсваме с какао и останали бисквити. Ако нямате тези, може да подберете нещо по ваш вкус за украса.