Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Клуб сандвич»Ротердамски сандвичи с шунка и бекон

Ротердамски сандвичи с шунка и бекон

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
8968k3k1
Ротердамски сандвичи с шунка и бекон3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"За нас са си, всичките са си за нас, който иска да ги опита, ще трябва да си направи негови си"

Необходими Продукти

  • за 1 сандвич
  • пълнозърнест хляб - 2 филии
  • гауда - 2 бр. слайс
  • шунка - 1 бр. пушенаот бут, слайс
  • бекон - 1 бр. слайс
  • домати - резени
  • краставици - резени
  • масло - за намазване
  • горчица - за намазване
  • зелена салата - листо от Дъбов лист
  • кресон - по щипка за всеки сандвич
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Едната филия пълнозърнест хляб се намазва с масло, а другата с горчица.

Слепват се, като по средата се поставят слайсовете Гауда.

Сандвичът се пече в тостер до разтапянето на сиренето.

Беконът се запържва в нагорещен тиган до зачервяване.

Разделяме внимателно филиите, като поставяме в средата шунката и бекона.

Краставицата и доматите режем на шайби.

Сглобяваме сандвича, като между всеки от тях поставим резени от зеленчуците.

В листото от салатата поставяме по щипка от кресона.

Тези сандвичи са подходящи за закуска за училище или пикник сред природата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: