Свинско на фурна с гъби и китайски микс

28/11/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1437138514565
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо172
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г
  • гъби - 500 г пресни
  • китайски микс - 1/2 пакет замразен
  • зеленчукова подправка - 1 ч.л.
  • соев сос - 1 к.ч.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • масло - 50 г
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на тънки пържоли, за предпочитане плешка или котлет без кост.

Овкусете ги с подправката, соевия сос, черния пипер и щипка червен пипер.

В плаке или тава сипете олио и ред от пържолите, между тях сложете от пресните гъби и китайския микс. Ако имате повече месо, така подредете на два реда.

Върху всяка пържола сложете парче масло. Сипете 1 в. ч. вода и печете до зачервяване и оставане на мазина.

Сервирайте ястието над листа от зелена салата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар