Начин на приготвяне
Обелваме червеното цвекло, моркова, ябълките, крушите, банана и ги нарязваме на средно големи парченца (това зависи от мощностна на блендера - колко големи биха му били удобни за смели).
Сипваме ги в каната на блендера, добавяме и кафявата тръстикова захар по желание (само ако се налага, защото в случай, че плодовете са достатъчно сладки сортове, не е нужно).
Наливаме вода - на половината от нивото на продуктите, затваряме плътно капака на каната и включваме блендера.
Мелим няколко пъти, за да стане възможно най-фино, като можем да добавим още малко водичка, но зависи от това - каква плътност искаме да добием или дали да е малко по-течно.
Разпределяме в 3-4 чаши и поднасяме заедно с лъжичка. Насладете се на плодовото пюре на мига - за да не му се изпарят витамините и да не му се промени цвета!