Зелен боб с пушена сьомга в кукео

30/11/2018
"Не се сещаме за нещо по-вкусно или по-здравословно, затова ви препоръчваме нашия Зелне боб с пушена сьомга в кукео "
Приготвяне5 мин.
Готвене4 мин.
Общо9 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо250
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • зелен боб - 1 кг (замразен)
  • пушена сьомга - 150 г
  • зехтин - 6 с.л.
  • лук - 2 глави
  • вода - 100 мл
  • сол
  • черен пипер
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на дребно. Включете кукеото на режим пържене и загрейте зехтина. Добавете лука и го запържете до златисто.

Сложете сьомгата, която предварително сте нарязали на дребно. След няколко минути добавете зеления боб и подправките. Налейте водата и изберете режим херматик. Нагласете 4 минути и затворете.

Отворете тенджерата, поръсете с копър и сервирайте.

*Може да добавите няколко скилидки чесън, нарязан на дребно, при варенето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар