Супа с кафява леща, пълнозърнесто фиде и зеленчуци

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
30/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо232
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във врящата вода сипваме солта и щарлана, а после измитата и почистена кафява леща. За да се свари по бързо бихте могли да добавите сода за хляб.

След малко добавяме всички зеленчуци, нарязани на ситно: морковите, чушките, лука, чесъна, тиквичката, праза и карфиола – начупен! След като малко поомекнат добавяме и пълнозърнестото фиде.

Разбъркваме и оставяме да поври още малко! Следва да прибавим нарязания магданоз и подправките!

Разбъркваме оставяме още някоко минутки и супата от леща е готова! Разпределяме в 3 купи и поднасяме с препечен пълнозърнест хляб!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар