Начин на приготвяне
В тенджера на котлона слагаме 2 л топла вода. Почистваме морков, тиквичката, домата, лука, картофа. Нарязваме на дребно лука. На кубченца нарязваме тиквичката, пипера и моркова. Домата го настъргваме с ренде.
Домата го режем на по-едри кубченца в сравнени с другите зеленчуци. Почистваме крайчетата на зеленият боб и режем на 3-4 части всяко бобче - в зависимост колко е дълго.
Магданоза и целината я режем на ситно и ги отделяме за накрая.
В купичка отделяме на две яйца жълтъците. Жълтъците ще ни трябват за застройката.
Във врялата вече вода слагаме сол и черен пипер на вкус. Вътре прибавяме олиото и всички нарязани зеленчуци. Оставяме супата да ври на тих огън.
Когато е почти готова, слагаме арпа фидето. Като е готова супата, зеленчуците достатъчно сварени и арпа фидето набъбнало, най-накрая слагаме магданоза и целината.
Правим застройка с двата жълтъка. Разбиваме ги много добре с вилица и внимателно си правим застройката, като гледаме да не е прекалено гореща.