Ангелска яйчена супа

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
816
4k
4k
1k
4
30/11/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 438
  • Преглеждания за месеца224
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • картофи - 5 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • хималайска сол - 1 ч.л.
  • шарлан - 1 с.л.
  • вода - 1.5 - 1.8 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако сложите водата за заври на термокана супата ще бъде още по-бърза за приготвяне. Докато това се случва нарязваме картофите на средно големи кубченца.

Сипваме ги в тенджерката с водата от каната, да се варят около 10 минути.

През това време разбъркваме яйцата и бавно ги добавяме, като с другата ръка бъркаме с виличка супата, така че да се получат яйчени нежни парченца!

По желание може да добавите малко млян черен пипер, но и без него е много достатъчна!

От само 5 елемента, ангелската супа реално е изключително вкусна и ароматна! Става много бързо и ако яйцата са домашни, вкусът е още по-наситен! Може да се приготви през всички сезони!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар