Пъстърва в портокалово-горчичен дресинг

ЖГеоргиеваЖГеоргиеваПомощник Готвач118
05/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо194
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата. Измийте и подсушете.

Изцедете сока на портокала и лимона. Разбъркайте с горчицата.

Натъркайте рибата със сол и къри. Поставете в тавичка и намажете с дресинга.

Нарежете зеленчуците и наредете около рибата. Посолете и залейте със зехтин.

На всяка риба може да поставите и резенче лимон, за да подсилите вкуса.

Тавата покрийте с алуминиево фолио и пъхнете във фурната.

След 30 минути открийте печената пъстърва и продължете да печете до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар