Начин на приготвяне
В подсолена вода сваряваме макароните. Моите са с фигурки на Прасето Пепа, но може да използвате каквито желаете.
Междувременно овкусявате пилето със сол, черен пипер и подправки по Ваш вкус и го запържвате в сгорещена мазнина до златисто.
Приготвянето на медено-горчичения дресинг е много лесно и бързо. В купа разбърквате горчицата, меда, зехтина, лимоновия сок, солта и черния пипер.
На своя глава реших да сложа и чесън и вкусът стана невероятен, него също го слагате при другите съставки за соса.
Когато всичко е готово, изсипвате макароните в голяма купа, отгоре слагате пилешкото и след това поливате с дресинга макаронената салата.
Разбъркайте хубаво, за да може медено-горчиченият дресинг да овкуси навсякъде равномерно.
Да Ви е вкусничко!