Гофрети със свинска мас

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
772
608
498
1
08/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 030
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • захар - 1/2 ч.ч.
  • свинска мас - 3 с.л.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • бакплувер - 1 ч.л.
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта. Към побелелите яйца прибавете маста и разбийте отново, а докато бъркате, прибавяйте по малко брашно, като в него сте изсипали бакпулвера. Накрая добавете и ванилията.

От получената смес изсипете около 4 с.л. равномерно върху нагрялата плоча за гофрети и затворете капака.

Времето за печене е много относително. Първата се изпече за около 6-7 мин.

Останалите по-бързо, също така зависи и от мощността на самия гофретник.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар