Пуешка супа с цвекло

Живка ГеоргиеваЖивка Георгиева
Иноватор
1494243701
Пуешка супа с цвекло
Снимка: Живка Георгиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6
"Питателна и много вкусна пуешко супа, на която по желание може да прибавите и застройка"

Необходими Продукти

  • пуешки маншони - около 1 кг
  • цвекло - 1 бр.
  • моркови - 3 бр.
  • грах - 300 г
  • картоф - 2 бр.
  • кисели краставички - 3 бр.
  • къри
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете маншоните. Почистете от костите.

Обелете и нарежете зеленчуците. Сварете в бульона.

Грахът по-добре да е стерилизиран от буркан, за да си спестите време. Накрая прибавете и предварително свареното месо. Овкусете с къри.

По желание може да направите и застройка от яйце и кисело мляко. Аз пропуснах.

Пак се получи доста питателна и вкусна пуешка супа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: