Начин на приготвяне
Използвайте формичка за сладки и изрежете дупка в средата на филията. Загрейте тигана, напръскан със зехтин и сложете филията хляб. Счупете едно яйце в средата на филията и посолете със сол и черен пипер. Щом яйцето започне да се запича, обърнете филията с яйцето от другата страна.
В малка тенджера на котлона сложете зехтина и запържете брашното до зачервяване за около 1 минута. Долейте млякото и разбъркайте докато се смесят съставките.
Разтворете етеричното масло от тонка в лъжица със зехтин. Подправете със сол и черен пипер, добавете горчицата и Табаско соса, а най-накрая добавете етеричното масло от тонка. Бъркайте непрекъснато.
Сложете в чиния Едноокия пират, гарнирайте с настъргания кашкавал и отгоре с млечния сос. Украсете и добавете гарнитура по избор от пресни домати, краставици, маслини, каперси или други пресни зеленчуци.