Тиквени мъфини със стевиола

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
05/01/2019
Приготвяне90 мин.
Готвене60 мин.
Общо150 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо214
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете тиквата, нарежете я на квадрати изпечете я във фурната на 250 градуса за около час и половина.

След като е готова, отделете тиквата от кората и я намачкайте с вилица в купа, за да изстине по-бързо.

В друга купа разбийте яйцата до побеляване добавете кокосовото брашно с бакпулвера и разбъркайте отново.

Към течната смес добавете изстиналата тиква заедно със стевиолата, орехите, които сте нарязали с чопър на ситно, и канелата.

Разбъркайте с шпатула и разпределете в силиконови форми за мъфини.

Печете мъфините без захар на 200 градуса за около 60 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар