Начин на приготвяне
Приготвяне на крема:
Изсипвате всички съставки за сметановия крем в купа и разбърквате хубаво. Опитайте и преценете дали ви допада на сладост. Имайте предвид, че и в бишкотите също има захар.
Напояване:
Слагате млякото на котлона и щом заври, добавяте кафето. Отстранете от котлона. Разбърквате хубаво да се разтвори и изсипвате в съд, в който ще ви е удобно да топите бишкотите.
Взимате 11 от бишкотите и ги потапяте до половината, за кратко, само от гладката страна, и ги обръщате с напоената част на горе.
Сглобяване:
Разпределяте крема по равно върху всяка от вече напоените бишкоти, направете го с помощта на пош.
Вземете другата половина от бишкотите и по същия начин ги напоявайте в млякото с кафето - потапяте, слагате върху крема и притискате леко.
Декорацията:
След като слепите всичките бишкоти, може да ги украсите с разтопения шоколад. Отново с помощта на пош, разбира се, може да ползвате и лъжица, ако нямате пош.
За завършек подредете боровинките отгоре и накрая сложете пастичките в хладилника за 2 - 3часа.