Начин на приготвяне
В малка тенджера изсипете виното, захарта и канелата. Варете на слаб огън, докато се разтопи захарта.
Крушата обелете внимателно и с помощта на нож и ѝ направете леки разрези по повърхността.
След като захарта във виното се е разтопила, поставете крушата и варете в продължение на 25-30 мин. Не трябва да е преварена, а просто мека.
Разбийте яйцето. Потопете сиренето първо в брашното, след това в яйцето и накрая в корнфлейкса. Изпържете сиренето в загрят тиган, в който сте сложили мазнината, или във фритюрник.
Готовото панирано сирене Бри оставете да се отцеди върху кухненска хартия.
Готовата круша, разполовете на 4, изчистете от семките и подредете върху дъска или подходяща чиния, сложете отгоре панираното сирене, поръсете с мед и начупените орехи и поднесете.